Egyéni tanácsadás

Személyesen, vagy online

Részletek

Mikor érdemes egyéni tanácsadásra jönni?

Lakberendezéssel kapcsolatos kérdései vannak? Egy adott problémára keres megoldást? Személyes találkozás, vagy online tanácsadás alkalmával választ kaphat a kérdéseire és találunk megoldást a felmerült problémáira is!

Ha nincs szüksége átfogóbb lakberendezési szolgáltatásra, vagy nincs lehetősége igénybe venni, de segítségre van szüksége, akkor a tanácsadás a legmegfelelőbb az Ön számára! Lecserélné a kanapét? Új függönyt szeretne? Új falszínt választana? A tanácsadás alkalmával mindent át tudunk beszélni: színeket, anyagokat, mintákat, méreteket, beszerzési helyeket. A tanácsadást követően teljes magabiztossággal el fogja tudni dönteni, hogy mi a legjobb választás az Ön számára, és hogyan érdemes kivitelezni az adott átalakítást.


Tudnivalók

Szeretne részt venni a tanácsadáson?
Többféle lehetőségből választhat!


  • Online tanácsadás (Zoom, Skype, Google Meet - megtaláljuk a megfelelő platformot)
  • Személyes tanácsadás (jelenleg Budapesten a XI. kerületben tudok helyszínt biztosítani)
  • Személyes tanácsadás az ingatlan helyszínén


Ajánlat

Lehetséges, hogy további lakberendezési szolgáltatásokra is szüksége lesz?

Amennyiben szerződést kötünk lakberendezői tervezésre a tanácsadást követő egy hónapon belül, a tanácsadás teljes ára levonásra kerül a szerződéses összegből!

Ismerje meg egyedülálló szolgáltatásomat:

Lakberendezési tanácsadással egybekötött színtanácsadás

Önnek, és az otthonának - öltözzenek össze!

Részletek

A színtanácsadás és a lakberendezés kapcsolata

Ha igazán tudatos szeretne lenni az Ön számára legideálisabb színekkel kapcsolatban, akkor a színtípusát nem csak a ruhái színének a kiválasztásánál érdemes figyelembe vennie, hanem az otthona színvilágában is. Hideg színtípusként például nem előnyös, ha a falak vajszínűre vagy bézsre vannak festve, illetve ha meleg barnás bútorokkal és kiegészítőkkel veszi magát körbe. Míg meleg színtípusként, például a fehér és szürke színt ajánlott elkerülni. Ha szeretné a legtöbbet kihozni saját magából és az otthonából, a lakberendezési tanácsadással egybekötött színtanácsadást Önnek ajánlom!

A társam ebben a projektben Benkovics Eszter, profi szín- és stílustanácsadó, sminktanácsadó. Eszter munkásságáról bővebben a www.bequeen.hu oldalon tájékozódhat.


Tudnivalók

Mi történik a lakberendezési tanácsadással kiegészített színtanácsadáson?

A színtanácsadás során a természetes szem-, haj- és bőrszíne figyelembe vételével kb 90 db színes kendő segítségével Eszter megállapítja, hogy a 12 típus közül Ön melyikbe tartozik. A 12 típus elnevezése az évszakokon alapul: világos tavasz; meleg tavasz; élénk tavasz; világos nyár; lágy nyár; hideg nyár; lágy ősz; meleg ősz; sötét ősz; hideg tél; élénk tél; sötét tél.

A saját színtípusának az ismerete megmutatja, hogy milyen színek a legelőnyösebbek az Ön számára és melyeket érdemes inkább elkerülnie. Segítségével megértheti, hogy miért vonzódik bizonyos színekhez és iránymutatást ad arra, hogy egy vásárlás alkalmával milyen ruhadarabokat / lakberendezési tárgyakat szerezzen be. Ha a megfelelő színeket választja, magabiztosabbnak érezheti magát.

Miután megismerte a saját színtípusát, segítek eligazodni a lakberendezési termékek kínálatában! Kiválasztjuk a megfelelő falszíneket, mintákat, az ideális színű textileket és bútorokat, kiegészítőket az Ön egyéni igényei figyelembevételével.

Vegye fel velem a kapcsolatot!